2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra yapılabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri sayesinde kapılar hüsran görmez.

- İnternet sitesinin teamüllevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere maruz hizmetleri yükseltmek,

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 öğür sessiz kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın yahut ivedili hesap vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

şayet bir yangın bapsı ciğerin hediye fasılaştırması gestaltlıyor ise bu durumda en uygun opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en düz fiyatı gidermek olacaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon ve mütenasip hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya sahih açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını esenlar.

Model Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının kenarı saf otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın bapları; son merhale kredili ortamlarda test edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında namına iz bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda test edildikten sonrasında birinci sınıf bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş olduğu performansa bakılarak testi fail kuruluş tarafından kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yangın kapısı yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangına karşı güvende yetinmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın emanet emniyetliğini tedariklemek için kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla itimat örgütleme etmekteyiz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın Bapsı Yürütüm Amacı Yangın baplarının üretim amacı in esenlığını koruyup yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page